Rupjmaizes-dzērveņu kārtojums
5 personām
300 ml. saldais krējums
1 tējk. vaniļas ekstrakts
1 citrons
50 g. cukurs
200 g. rudzu rīvmaize
100 g. šokolādes cepumi "Selga"- sasmalcināti
300 g. dzērveņu ievārījums
50 g. šokolāde
svaigas dzērvenes dekoram
- Rīvmaizi un sasmalcinātos cepumus sajauc kopā un noliek malā.
- Lielā traukā sakuļ saldo krējumu, cukuru, vaniļas ekstr. un rīvētu citrona mizu.
- Dzērveņu ievārījumam pievieno 2 ēdk. citrona sulu un samaisa.
- Izvēlētajos deserta traukos kārto rīvmaizi, ievārījumu un putukrējumu.Dekorē ar svaigām dzērvenēm un rīvētu šokolādi.
- Ievieto leduskapī uz pāris stundām, lai ievelkās.
Komentāri
Ierakstīt komentāru