Rupjmaizes-dzērveņu kārtojums



















5 personām

300 ml. saldais krējums
1 tējk. vaniļas ekstrakts
1 citrons
50 g. cukurs
200 g. rudzu rīvmaize 
100 g. šokolādes cepumi "Selga"- sasmalcināti
300 g. dzērveņu ievārījums
50 g. šokolāde
svaigas dzērvenes dekoram




  • Rīvmaizi un sasmalcinātos cepumus sajauc kopā un noliek malā.
  • Lielā traukā sakuļ saldo krējumu, cukuru, vaniļas ekstr. un rīvētu citrona mizu.
  • Dzērveņu ievārījumam pievieno 2 ēdk. citrona sulu un samaisa.
  • Izvēlētajos deserta traukos kārto rīvmaizi, ievārījumu un putukrējumu.Dekorē ar svaigām dzērvenēm un rīvētu šokolādi.
  • Ievieto leduskapī uz pāris stundām, lai ievelkās.

Komentāri

Populāras ziņas