Madeleines














96 gab.

3 olas
1 olas dzeltenums
1 tējk. vaniļas ekstrakts
140 g. cukurs
140 g. milti
1 tējk. cepamais pulveris
140 g. sviests (izkausēts)










  • Lielā traukā ievieto olas, olas dzeltenumu, vaniļas ekstr. un cukuru, saputo ar elektrisko mikseri līdz ķļūst gaiša masa.
  • Olu masai pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri, izmantojot karoti vai silikona lāpstiņu tos iecilā(nepārmaisīt).
  • Pievieno izkausēto sviestu un samaisa.
  • Cepumu veidni ietauko ar sviestu un izmantojot konditorejas maisiņu mīklu pilda aptuveni 2/3 pilnus.
  • Cep 190°C 8-10 min.
  • Gatavos cepumus uzmanīgi pārvieto atdzesēt.Pasniedz ar pārkaisītu pūdercukuru.
  • Uzglabāt noslēgtā traukā.


Komentāri

Populāras ziņas