Madeleines
96 gab.
3 olas
1 olas dzeltenums
1 tējk. vaniļas ekstrakts
140 g. cukurs
140 g. milti
1 tējk. cepamais pulveris
140 g. sviests (izkausēts)
- Lielā traukā ievieto olas, olas dzeltenumu, vaniļas ekstr. un cukuru, saputo ar elektrisko mikseri līdz ķļūst gaiša masa.
- Olu masai pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri, izmantojot karoti vai silikona lāpstiņu tos iecilā(nepārmaisīt).
- Pievieno izkausēto sviestu un samaisa.
- Cepumu veidni ietauko ar sviestu un izmantojot konditorejas maisiņu mīklu pilda aptuveni 2/3 pilnus.
- Cep 190°C 8-10 min.
- Gatavos cepumus uzmanīgi pārvieto atdzesēt.Pasniedz ar pārkaisītu pūdercukuru.
- Uzglabāt noslēgtā traukā.
Komentāri
Ierakstīt komentāru