Ķirbju mafini ar krēmsieru








12 gab.

220 g. milti
1 tējk. soda
1 tējk cepamais pulveris
2 tējk. kanēlis
1 tējk. pumpkin pie spice* 
1/2 tējk. sāls
120 ml. augu eļļa
100 g. cukurs
100 g. brūnais cukurs
340 g. ķirbju biezenis*
2 lielas olas(ist. temp.)
60 ml. piens(ist.temp.)

krēmsiera masa_

220 g. krēmsiers
60 g. cukurs
1 olas dzeltenums
2 tējk. vaniļas ekstrakts






  • Lielā traukā sajauc miltus, sodu, cep.pulv., garšvielas un sāli, noliek malā.
  • Citā lielā traukā ievieto eļļu, cukuru, brūno cukuru, olas, pienu un ķirbju biezeni un kārtīgi samaisa ar stiepļu putotāju.Iegūto masu pievieno sausajam sastāvam un samaisa līdz viss ir kārtīgi sajaucies.
  • Pagatavo krēmsiera masu-visas sastāvdaļas liek vidēja izmēra traukā un saputo ar putotāju vai elekrtisko mikseri.
  • Izmantojot mafinu veidni tajā ievieto 12 papīra groziņus un pilda ar mīklu 2/3 (gandrīz pilnus).Pa virsu liek katram 1 -2 tējk. krēmsiera masu un izmantojot koka irbulīti nedaudz samaisa apļa veida kustībā.
  • Mafinus cep 170°C aptuveni 25 min.Pārbauda ar koka irbulīti vai gatavi.
  • Mafinus nedaudz atdzesē iekš veidnes un pārliek uz režģa atdzist pilnībā.

Komentāri

Populāras ziņas