Halovīna tējas kūciņas/cupcakes






















12 gab.

175 g. smalkais cukurs
60 ml.  augu eļļa
1 ola
1 tējk. vaniļas ekstrakts
100 g. milti
35 g. kakao pulveris
1/2 tējk. soda
1/2 tējk. cep. pulv.
1/4 tējk. sāls
150 ml. stipra kafija(atdzesēta)

Krēms_

300 ml. saldais krējums
130 g. mascarpone siers
100 g. pūdercukurs
1 tējk. vaniļas ekstr.
krāsviela pēc izvēles(es izmantoju oranžu)
cukura rotājumi





  • Lielā traukā ievieto cukuru, eļļu, olu un vaniļas ekstr., un izmantojot stiepļu putotāju kārtīgi samaisa līdz kļūst vienmērīga masa.
  • Citā traukā iesijā kakao, miltus, sodu, cepamo pulv. un sāli.
  • Pakāpeniski sauso sastāvu un kafiju iemaisa olu masai līdz veidojas šķidra mīkla.
  • Sagatavo mafinu veidni, tajā ievieto papīra groziņus un tos piepilda 2/3 gandrīz pilnus.
  • Cep 160 °C 20-25 min. Gatavās kūciņas atdzesē un tikmēr pagatavo krēmu.
  • Lielā traukā saputo saldo krējumu, pūdercukuru un vaniļas ekstraktu tiklīdz saldais krējums kļūst nedaudz biezāks pakāpeniski pievieno mascarpone sieru un turpina putot līdz kļūst krēmīgs.Izmantojot karoti iemaisa krāsvielu.
  • Krēmu liek konditorejas maisiņā ar sev izvēlēto uzgali(es izmantoju JEM 1B un dekorē kūciņas).Pārkaisa ar izvēlētajiem cukura rotājumiem.

Komentāri

Populāras ziņas