Braunijs ar sāļajiem riekstiem







9 gab.

85 g. sviests
125 g. piena šokolāde
60 g. tumšā šokolāde
200 g. smalkais cukurs
75 g. brūnais cukurs
2 tējk. vaniļas ekstrakts
2 olas
100 g. milti
1/2 tējk. sāls
1/4 tējk. cepamais pulv.
75 g. sālīti rieksti




  •  Sagatavo cepamo pannu 20x20cm.Ietauko un ieklāj cepamo papīru, noliek malā.
  • Ūdens peldē izkausē sviestu, piena šokolādi un tumšo šokolādi, atdzesē uz 5 min.
  • Šokolādes masai pievieno cukuru, brūno cukuru un vaniļas ekstr., kārtīgi samaisa.Pakāpeniski pa vienai iemaisa olas.
  • Atsevišķā traukā samaisa miltus, sāli un cepamo pulveri un iecilā šokolādes masā.
  • Riekstus nedaudz sasmalcina un iemaisa mīklā.Liek cepties 180°C 40-45 min.
  • Atdzesē iekš veidnes 10 min.Brauniju izņem no veidnes un sagriež 9 vienādos gab. un pasniedz siltus.Var uzglabāt noslēgtā traukā līdz pat 5 dienām(pirms pasniegšanas uzsilda). 

Komentāri

Populāras ziņas