Riekstu sviesta pankūkas














225 g. milti 
1/4 tējk. sāls
1 ēdk. cepamais pulveris
1 ēdk. cukurs
325 ml. piens
2 olas
175 g. riekstu sviests
50 g. šokolādes gabaliņi 
eļļa vai sviests cepšanai 

Pasniegšanai- valrieksti un karameļu mērce(var izmantot šokolādes)




  • Lielā trauka izsijā miltus, cepamo pulv.,iemaisa cukuru un sāli.Noliek malā.
  • Atsevišķā traukā(izmantojot putojamo slotiņu)sajauc olas, riekstu sviestu un pienu.
  • Sķidro maisījumu pievieno sausajam sastāvam un kārtīgi samaisa.Pievieno šokolādes gabaliņus un samaisa.
  • Cep mazās pankūkas un uzglabā siltas.Pasniedz siltas ar karameļu mērci un valriekstiem. 

Komentāri

Populāras ziņas