Mafini ar krēmsieru













12 gab.

175 g. milti
20 g. kakao pulv.
3/4 tējk. soda
200 g. smalkais cukurs
50 ml. saulespuķu eļļa
170 ml. ūdens
2 tējk. galda etiķis
1/2 tējk. vaniļas ekstr.
150 g. krēmsiers
1/2 ēdk. kukurūzas milti
1 ola
100 g. baltās šokolādes gabaliņi




  • Lielā bļodā iesijā sauso sastāvu.
  • Iemaisa miltos 150 g. no cukura.
  • Pievieno eļļu,ūdeni,etiķi un vaniļas ekstr.,kārtīgi samaisa.Noliek malā.
  • Citā traukā liek krēmsieru,atlikušo cukuru,kukurūzas miltus un olu(iepriekš nedaudz sakūltu ar dakšiņu).Miksē ar elektrisko mikseri nepilnas 3 minūtes.
  • Krēmsiera masā iejauc izkausētu balto šokolādi.
  • Sagatavo mafinu veidni un papīra groziņus, iekš katra liek divas ēdk. mafinu mīklu un divas ēdk. krēmsiera masu.
  • Liek cepties 25-30 min. 180°C.


Komentāri

Populāras ziņas