Mafini ar krēmsieru
12 gab.
175 g. milti
20 g. kakao pulv.
3/4 tējk. soda
200 g. smalkais cukurs
50 ml. saulespuķu eļļa
170 ml. ūdens
2 tējk. galda etiķis
1/2 tējk. vaniļas ekstr.
150 g. krēmsiers
1/2 ēdk. kukurūzas milti
1 ola
100 g. baltās šokolādes gabaliņi
- Lielā bļodā iesijā sauso sastāvu.
- Iemaisa miltos 150 g. no cukura.
- Pievieno eļļu,ūdeni,etiķi un vaniļas ekstr.,kārtīgi samaisa.Noliek malā.
- Citā traukā liek krēmsieru,atlikušo cukuru,kukurūzas miltus un olu(iepriekš nedaudz sakūltu ar dakšiņu).Miksē ar elektrisko mikseri nepilnas 3 minūtes.
- Krēmsiera masā iejauc izkausētu balto šokolādi.
- Sagatavo mafinu veidni un papīra groziņus, iekš katra liek divas ēdk. mafinu mīklu un divas ēdk. krēmsiera masu.
- Liek cepties 25-30 min. 180°C.
Komentāri
Ierakstīt komentāru