Ķirbju tējas kūciņas/cupcakes ar siera krēmu
24 gab.
250 g. kviešu milti
250 g. cukurs
2 tējk. cepamais pulveris
1 tējk. soda
2 tējk. kanēlis
3 liela izmēra olas(istabas temp.)
250 ml. augu eļļa
425 g. ķirju biezenis
Krēms_
340 g. Philadelfia krēmsiers(istabas temp.)
170 g. nesalīts sviests(istabas temp.)
170 g. Mascarpone siers
240 g. pūdercukurs
1 ēdk. vaniļas ekstrakts
1/4 tējk. pumpkin pie spice*
Dekoram_
cukura dekori-Sweetapolita Sprinkle Medley*
- Lielā traukā ievieto visas sausās sastāvdaļas un kārtīgi samisa, noliek malā.
- Citā traukā samaisa ķirju biezeni, olas, augu eļļu. Iegūto masu pievieno sausajam sastāvam un kārtīgi samaisa.
- Sagatavo mafinu veidni, tajā ievieto papīra groziņus un tos piepilda ar mīklu 2/3 gandrīz pilnus.
- Cep 170°C 20 min. Kūciņas atdzesē iekš veidnes uz 5 min. tad pārvieto uz režģa atdzesēt pilnībā. Tikmēr pagatavo krēmu.
- Sastāvdaļas priekš krēma ievieto lielā traukā izņemot Mascarpone sieru, to pievieno pašās beigās. Visu saputo ar mikseri līdz krēms kļūst gaisīgs, tad pievieno Mascarpone sieru un turpina miksēt aptuveni 3 min.
- Krēmu ievieto konditorejas maisiņā ar zvaignes uzgali(es izmantoju JEM 1B) un dekorē kūciņas, pārkaisa ar cukura dekoriem.
- Tējas kūciņas uzglabā leduskapī līdz pasniegšanai.
Komentāri
Ierakstīt komentāru