Mokas un šokolādes siera deserts
























25 gab. Oreo cepumi
4 ēdk. sviests(izkausēts)
3 ēdk. šķidrā šokolāde














225 g. krēmsiers/low fat
150 g. cukurs
255 g. krējums/low fat (creme fraiche)
125 ml. stipra kafija
12 g. želatīns
85 g. tumšā šokolāde





  • Pagatavo stipru kafiju un noliek atdzesēties.
  • Cepumus sasmalcina un kārtīgi samaisa ar kausēto sviestu un šķidro šokolādi.Cepumu masu liek deserta traukos un nedaudz sapresē, liek leduskapī.
  • Atdzisušajai kafijai pievieno želatīnu un uzkarsē līdz želatīns ir izkusis, liek atdzesēt.
  • Ūdens peldē izkausē šokolādi un noliek atdzesēt.
  • Tikmēr lielā traukā ievieto krēmsieru un cukuru ar mikseri saputo, pievieno krējumu un turpina miksēt līdz veidojas krēmīgs un gaisīgs.Iemaisa šokolādi un pēdējo pievieno kafiju, kārtīgi samaisa un pilda iepriekš sagatavotajos trauciņos.
  • Desertus ievieto ledusskapī uz 3-4 stundām sastingt.

         

Komentāri

Populāras ziņas