Kārums ar žāvētiem augļiem
























18 gab.

150 g. sviests
125 g. sīrups-"Lyle's Golden Syrup"
45 g. augstas kvalitātes kakao
300 g. tējas cepumi-vidēji sasmalcināti(es izmantoju miežu- piena cepumus)
150 g.žāvēti augļi- rozīnes, dzērvenes 
250 g. piena šokolāde(var izmantot tumšo šokolādi)
4 ēdk. kokostriekstu skaidiņas-pievienoju pēc savas izvēles(var pievienot riekstus)






  • Sagatavo kvadrāta veidni 23 x 23, ietauko to ar sviestu un ieklāj cepamo papīru, noliek malā.
  • Nelielā katliņā uz lēnas uguns izkausē sviestu, sīrupu un kakao, sistemātiski maisot.
  • Katliņu ar iegūto masu noņem no uguns un tai pievieno cepumus, rozīnes, dzērvenes un kokostriekstus.Kārtīgi samaisa un liek sagatavotajā veidnē.Ar karoti vai silikona lāpstiņu sapresē un atdzesē.
  • Tikmēr ūdens peldē izkausē šokolādi un to pārlej pāri.
  • Kārumu liek leduskapī uz pāris stundām sastingt.
  • Sagriež mazos gabaliņos un uzglabā vēsā vietā, noslēgtā traukā.

Komentāri

Populāras ziņas