Nutellas siera kūka



















150 g. cepumi(sasmalcināti)
90 g. nesālīts sviests(izkausēts)
60 g. cukurs
450 g. krēmsiers(istabas temp.)
1 liela ola
50 g. smalkais cukurs
2 tējk. vaniļas ekstrakts
100 g. Nutella 




  • Sagatavo cepamo veidni 20x20 cm. Ieklājot ar folliju vai cepamo papīru.
  • Veido cepumu masu, cepumus sajauc ar kausēto sviestu un cukuru, liek veidnē izmantojot karoti sapresē.
  • Liek cepties 175°C ,5 min.Noliek malā atdzesēt.
  • Lielā traukā liek krēmsieru, olu, cukuru un vaniļas ekstr., ar elektrisko mikseri sakuļ 3 min.
  • Kad cepumu kārta ir atdzisusi, liek veidnē krēmsiera masu, izlīdzina un dekorē ar nutellu(pirms dekorēšanas nutellas krēmu nedaudz uzsilda mikroviļņu krāsnī uz 20-30 sek.).
  • Liek cepties 175°C 30-35 min.
  • Kad gatava, atdzesē istabas temp.(neizņemt kūku no veidnes).
  • Atdzisušo kūku liek leduskapī uz 3-4 stundām.
  • Kūku pirms servēšanas izņem no veidnes un sagriež gabaliņos-man sanāca 12 nelieli gab.
  • Kūku var uzglabāt līdz pat 5 dienām-leduskapī, noslēgtā traukā.


Komentāri

Populāras ziņas