Ferrero Rocher tējas kūciņas/cupcakes
15-18 gab.
200 g. milti
60 g. kakao pulveris
200 g. smalkais cukurs
3 tējk. cep.pulv.
1/4 tējk. sāls
80 g. nesālīts sviests(ist. temp.)
240 ml. piens
2 olas(ist.temp.)
1 tējk. vaniļas ekstr.
Krēms dekoram-
180 g. nesālīts sviests
180 g. pūdercukurs
350 g. Nutella
1-2 tējk. piens
1 tējk. vaniļas cukurs
Dekoram-
100 g. lazdu rieksti
kausēta šokolāde*(es izmantoju rakstāmo šokolādes tūbiņu)
15-18 gab. ferrero rocher konfektes
- Lielā traukā liek miltus, kakao, cukuru,sāli, cepamo pulveri un sviestu.Miksē 3 min. (ātrums-1).
- Citā traukā sajauc olas, pienu un vaniļas ekstr. Kārtīgi samaisa un pievieno sausajam sastāvam(pakāpeniski) nepārtraukti maisot.
- Kad viss šķidrais maisījums ir pievienots , miksē 1 min.(ātrums 3-4)
- Ievieto papīra formiņas kēksu-mafinu pannā un mīklu katrā formiņā piepilda nedaudz vairāk kā ½.
- Liek cepties 170°C 25 min.
- Dzesē iekš pannas 10 min. tad ņem ārā atdzesēt pilnīgi.
- Tikmēr gatavo krēmu, lielā traukā saputo sviestu līdz kļūst krēmīgs.
- Pakāpeniski pievieno pūdercukuru un vaniļas cukuru.
- Pēdējo pievieno nutellu un kārtīgi iemiksē, pievieno pienu un iemaisa.
- Krēmu liek kondetorijas maisiņā.
- Dekorē kūciņas, kā norādīts attēlos.
Komentāri
Ierakstīt komentāru