Ferrero Rocher tējas kūciņas/cupcakes







































15-18 gab.

200 g. milti
60 g. kakao pulveris
200 g. smalkais cukurs
3 tējk. cep.pulv.
1/4 tējk. sāls
80 g. nesālīts sviests(ist. temp.)
240 ml. piens
2 olas(ist.temp.)
1 tējk. vaniļas ekstr.

Krēms dekoram-

180 g. nesālīts sviests
180 g. pūdercukurs
350 g. Nutella
1-2 tējk. piens
1 tējk. vaniļas cukurs

Dekoram-

100 g. lazdu rieksti
kausēta šokolāde*(es izmantoju rakstāmo šokolādes tūbiņu)
15-18 gab. ferrero rocher konfektes





  • Lielā traukā liek miltus, kakao, cukuru,sāli, cepamo pulveri un sviestu.Miksē 3 min. (ātrums-1).
  • Citā traukā sajauc olas, pienu un vaniļas ekstr. Kārtīgi samaisa un pievieno sausajam sastāvam(pakāpeniski) nepārtraukti maisot.
  • Kad viss šķidrais maisījums ir pievienots , miksē 1 min.(ātrums 3-4)
  • Ievieto papīra formiņas kēksu-mafinu pannā un  mīklu katrā formiņā piepilda nedaudz vairāk kā ½.
  • Liek cepties 170°C 25 min.
  • Dzesē iekš pannas 10 min. tad ņem ārā atdzesēt pilnīgi.
  • Tikmēr gatavo krēmu, lielā traukā saputo sviestu līdz kļūst krēmīgs.
  • Pakāpeniski pievieno pūdercukuru un vaniļas cukuru.
  • Pēdējo pievieno nutellu un kārtīgi iemiksē, pievieno pienu un iemaisa.
  • Krēmu liek kondetorijas maisiņā.
  • Dekorē kūciņas, kā norādīts attēlos. 




Komentāri

Populāras ziņas