Tējas kūciņas/cupcakes ar ķirbju un iebiezināta piena krēmu
175 g. smalkais cukurs
60 ml. augu eļļa
1 ola
1 tējk. vaniļas ekstrakts
100 g. milti
35 g. kakao pulveris
1/2 tējk. soda
1/2 tējk. cep. pulv.
1/4 tējk. sāls
150 ml. stipra kafija(atdzesēta)
Krēms_
250 g. nesālīts sviests(istabas temperatūrā)
200 g. iebiezināts piens ar cukuru
130 g. ķirju biezenis
1 1/2 tējk. pumpkin spice(garšvielas)
1 tējk. vaniļas ekstrakts
- Lielā traukā ievieto cukuru, eļļu, olu un vaniļas ekstr., un izmantojot stiepļu putotāju kārtīgi samaisa līdz kļūst vienmērīga masa.
- Citā traukā iesijā kakao, miltus, sodu, cepamo pulv. un sāli.
- Pakāpeniski sauso sastāvu un kafiju iemaisa olu masai līdz veidojas šķidra mīkla.
- Sagatavo mafinu veidni, tajā ievieto papīra groziņus un tos piepilda 2/3 gandrīz pilnus.
- Cep 160 °C 20-25 min. Gatavās kūciņas atdzesē un tikmēr pagatavo krēmu.
- Lielā traukā saputo sviestu līdz kļūst gaisīgs, pievieno iebiezināto pienu un vaniļas ekstr., turpina miksēt aptuveni 3 min. Krēmam jābūt stingram un gaisīgam.
- Krēmam pievieno ķirbju biezeni un garšvielas un turpina miksēt līdz visas sastāvdaļas ir kārtīgi iemaisītas.
- Krēmu liek konditorejas maisiņā ar sev izvēlēto uzgali un dekorē kūciņas(es izamntoju šo uzgali)
- Kūciņas var uzglabāt leduskapī līdz 4 dienām.
Komentāri
Ierakstīt komentāru