Lieldienu šokolādes tējas kūciņas/cupcakes
12 gab.
115 g. Stork*margarīns ar sviestu
115 g. smalkais cukurs
2 lielas olas
115 g. milti
2 tējk. cepam. pulv.
šķipsniņa sāls
1 ēdk. kakao(augstas kvalitātes, es izmantoju šo-Dr Oetker
krēms_
90 g. Stork* margarīns ar sviestu
225 g. pūdercukurs
1 ēdk. kakao Dr Oetker
1 tējk. vaniļas ekstrakts
1 ēdk. piens
dekoram- mazās šokolādes olas
- Lielā traukā iesijā miltus, cepamo pulveri, sāli un kako.Pievieno visas pārējās mīklas sastāvdaļas.Izmantojot koka karoti kārtīgi visu samaisa.
- Sagatavo kēksiņu formu, ieklāj papīra groziņus un tos pilda līdz pusei ar mīklu.
- Cep 170°C 20 min.Pārbauda ar koka irbulīti vai gatavi.
- Kūciņas liek atdzist uz režģa, tikmēr pagatavo krēmu.
- Lielā traukā liek visas krēma sastāvdaļas un kārtīgi samaisa izmantojot stiepļu putotāju vai koka karoti, līdz krēms kļūst gaisīgs.
- Krēmu liek konditorejas maisiņā ar sev izvēlēto uzgali un dekorē kūciņas.Dekorē ar šokolādes olām.
- Tējas kūciņas uzglabā noslēgtā traukā, vēsā vietā vai leduskapī.
Priecīgas Lieldienas!
Komentāri
Ierakstīt komentāru