Šokolādes saldējums



















250 ml. saldais krējums
220 ml. kondensētais piens
1/2 tējk. vaniļas ekstrakts
90 g. tumšā šokolāde
60 g. šokolādes gabaliņi


  •  Tumšo šokolādi izkausē ūdenspeldē un noliek dzesēties.
  • Pirms gatavo saldējumu, kondensētajam pienam jābūt aukstam.
  • Saldo krējumu arī izmanto aukstu, to vieglās putās saputo lielā traukā, pievieno kondensēto pienu un saputo kopā(aptuveni nepilnu minūti).
  • Saldējuma masā pievieno izkausēto šokolādi un kārtīgi samaisa.
  • Pievieno šokolādes gabaliņus.
  • Saldējumu liek nelielā slēgtā traukā un uzglabā saldētavā.
  • Saldējums gatavs pēc 6 stundām.Var uzglabāt saldētavā līdz pat 2 nedēļām.
 




Komentāri

Populāras ziņas