Riekstu sviesta "Fudge"



























Nepieciešams

200 g. nesālīts sviests
200 g. riekstu sviests
1 tējk. vaniļas ekstr.
450 g. pūdercukurs
125 g.sālīti Indijas rieksti



Palīgrīki






  • Sagatavo 20x20cm. veidni ieklājot to ar folliju,vai cepamo papīru.Noliek malā.
  • Katliņā izkausē sviestu un riekstu sviestu.
  • Sviesta masu pārlej nelielā bļodā un iemaisa vaniļas ekstr. un pūdercukuru, kārtīgi samaisa,pēdējos pievieno riekstus.
  • Masu liek veidnē, ar karoti izlīdzina un pārklāj pāri/nosedz ar cepamo papīru vai folliju.
  • Liek leduskapī sacietēt 1-2 stundas.
  • Kad masa ir sacietējusi,griež to 3x3cm mazos gabaliņos.Uzglabā gaisa necaurlaidīgā traukā,leduskapī līdz pat 5 dienām.
  • Saldētavā uzglabāt var līdz pat 2 mēnešiem.










Komentāri

Populāras ziņas